IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Антония Батинкова с погача за сина си Ивайло

29 август 2022 14 40

Моделът съчета тоалета си с дрехите на бебето

БГНЕС

БГНЕС

Антония Петрова-Батинкова направи погача за по-малкия си син. Ивайло-младши, който се роди на 7 юли, стана на 40 дни. По този повод тя и бебето получиха специална молитва в ротондата на президентството в София.

С пост във Facebook, щастливата майка отбелязва, че четиридесетият ден се е паднал на християнския празник Голяма Богородица.

„Бъди благословен, Сине, имай най-прекрасния живот, изпълнен с много късмет, успех, щастие, благоденствие и благодат! Обичаме те, да пораснеш силен и смел мъж!“, написа тя.

Мис България за 2009 г. сподели серия от снимки от църквата. На тях се вижда, че Батинкова е съчетала светлозелената си рокля с дрешките на малкия Ивайло.

На кадрите се виждат таткото на бебето, както и неговият батко – Благовест.

„Тъй като той си избра ангелското число 07.07.2022 за своя дата, решихме да поканим вкъщи на градинско парти – Погача, 22 жени, приятелки, роднини, майки, баби и даже прабаби, за да орисаме Ив за здраве, късмет, успех, сила, щастие, любов и всички блага да изобилстват в живота му!“, сподели още Антония.

Миската изтъкна, че е спазила всички традиции и обичаи за погачата на втория си син. Няколко дни преди нея, тя сподели първи снимки на бебето, направени в студио, когато то е било само на 17 дни.

„Здравей, Свят, представям ти Ивайло Батинков-син (Ив Батинков, Yves Batinkov)! Роден естествено, по нормален начин, той сам си избра ангелското число, огледалното число 07.07.2022 г. и цифрата на Господ 7 за своя съдба!“, коментира тогава тя.

От раждането до момента, Антония Петрова-Батинкова не спира да хвали кулинарните умения на мъжа си Ивайло, който често ѝ готви вкъщи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари